ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OUT. Cu Luigi la echipă, nici de Bucharest City nu ne este frică! 5-4 pentru Colentina in duelul cu Bucharest City!

În singurul meci al zilei de marți, din Play-Out, FC Colentina, liderul acestui clasament, a întâlnit locul 4, ocupat de Bucharest City. În Play-Out, spre deosebire de Play-Off, lucrurile sunt mult mai strânse, iar meciurile nu au o favorită certă. Echipele sunt de valori apropiate iar acest fapt a fost confirmat și de evoluția evenimentelor din acest duel.

Bucharest City și-a exprimat intențiile ofensive încă din primele minute ale jocului, iar asta a dus la deschiderea rapidă a scorului. Nedelcu Vlad a reușit să înscrie pentru 1-0, însă avantajul a durat doar 3 minute, deoarece Ghiurca Luigi a egalat pentru FC Colentina în minutul 6. Oaspeții au reușit să intre pentru prima dată în avantaj, în minutul 10, prin Dendea Ionuț. Meci pe contre, iar fazele s-au mutat la poarta Colentinei. În minutul 16, Stoica Daniel a înscris pentru 2-2, iar Bucharest City era mulțumită cu un egal la pauză . Nu a fost să fie, deoarece în minutul 19, Colentina a înscris golul prin căpitanul echipei, Ciobanu Marian. Un gol venit într-un moment excelent pentru liderul din Play-Out, o reușită ce le-a dat o mai mare liniște la ședința pauzei.

Repriza secundă era deschisă oricărui rezultat, însă Colentina și-a făcut puțină ordine pe faza de construcție, iar în minutul 26 a reușit să înscrie pentru 4-2, prin Cojocaru Vasile. Liniștea a fost zdruncinată serios de ofensiva celor de la Bucharest City, iar în minutele 27 și 36, Colentina a fost egalată de golurile lui Tângreanu Alin și Stoica Daniel, cel de-al doilea marcator ajuns la dublă în acest meci. Din păcate pentru gazde, parcă după un scenariu asemănător celui din prima repriză, punctele au fost scăpate printre degete, pentru că un minut mai târziu, Colentina a punctat decisiv prin Ghiurca Luigi. Numărul 97 din tabăra Colentinei, a fost un om decisiv în acest meci, după ce a egalat la 1 în prima repriză iar mai apoi să aducă și victoria pentru liderul din Play-Out. 3 puncte muncite din greu pentru Colentina, formație ajunsă la 34 de puncte, cu 5 mai multe decât Piatra Albă, însă cu un meci mai mult disputat.

Articole similare

Close