Articole

F.C. Bucuresti castiga 3 puncte mari in meciul cu BKO Team, o echipa incomoda pentru orice candidata la titlul de campioana!

Liderul campionatului, F.C. Bucuresti, avea aseara un test dificil impotriva echipei de pe locul 8, BKO Team, echipa ce se putea inscrie si ea la lupta pentru titlu daca invingea aseara liderul. BKO avea doua meciuri in minus fatza de liderul campionatului, iar cu doua victorii in aceste meciuri putea ajunge la doua puncte distanta de acestia.

Dupa cum ne asteptam vedem un duel strans inca din prima repriza, BKO fiind un oponent destul de greu de batut chiar si de echipele fruntase ale Ligii I. Asistam la primele 10 minute, minute de tatonare, nici F.C. Bucuresti, nici BKO nu reusesc sa gaseasca brese in apararea adversarilor. Echipa care deschide scorul este F.C. Bucuresti, in minutul 13 prin  mijlocasul echipei, Cantur Alex. Acelasi jucator face dubla in minutul 15 si F.C. Bucuresti lua o optiune serioasa la castigarea partidei inca din prima repriza, scorul pe tabalea la fluierul pauzei aratand un 2-0 in favoarea liderului.

BKO, cum de altfel ne asteptam nu renunta la lupta si acest lucru se vede inca din debutul actului secund atunci cand, in minutul 23, Cotoi Paul reduce din diferenta pe tabela de marcaj. Miza partidei isi spune cuvantul dupa acest gol si….daca in alte meciuri F.C. Bucuresti accelera jocul dupa un gol primit, acum era periculos sa faca acest lucru, adversarul ei din acest duel putand pune probleme serioase pe contraatac. Continuarea jocului nu aduce nimic nou pe tabela, desi BKO a insistat pe faza ofensiva destul de mult, nereusind sa gaseasca spatiile spre golul egalizator. Un 2-1 la limita dar 3 puncte imense castigate de F.C. Bucuresti, impotriva unei echipe ce a incurcat deja alte doua candidate la titlu, Good Team si F.C. Berceni.

Articole similare

Close