ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. 6 baieti cu oxigen in Bucharest City – Oxygen Club, scor 3-6!

In incheierea zilei de joi, am avut un duel intre locurile 10 si 11, Bucharest City, respectiv Oxygen Club. Foaia de joc a celor de la Bucharest City a fost destul de consistenta, cu 10 oameni la teren, in timp ce Oxygen a avut doar 6 oameni, insa 6 si buni dupa cum avea sa decurga jocul.

In minutul 7, Lincu Cristian de la Oxygen Club a profitat de o eroare in defensiva celor de la Bucharest City si a deschis scorul. Un minut mai tarziu, Burghie Cristian a majorat avantajul la doua goluri. Debut bun de partida pentru Oxygen Club. Stefan Ovidiu a redus din diferenta in minutul 10, insa baietii de la Oxygen Club si-au continuat sarjele ofensive si au reusit sa marcheze inca 3 goluri in plasa celor de la Bucharest City. Lincu, doua, Stefan Ovidiu, unu, au fost marcatorii golurilor de 5-1, intr-o repriza controlata de Oxygen Club.

La umbra avantajului consistent luat in prima repriza, Oxygen Club a pierdut repriza secunda cu 2-1. Era de asteptat oarecum, daca luam in considerare si lipsa bancii de rezerve pentru Oxygen. Stoica Daniel si Cotorceanu Bogdan au fost marcatorii din a doua repriza, in tabara celor de la Bucharest City. Pentru Oxygen a marcat Meclea Adrian. Victorie cu 6-3 in favoarea baietilor de la Oxygen, intr-un meci in care eram tentati sa credem ca vor avea reale probleme din lipsa rezervelor, insa lucrurile nu au stat asa.

Articole similare

Close