ArticoleCupa Ligii

Condusă la pauză de FC Phoenix, Ambianța București a revenit furioasă de la cabine și s-a impus, urmând să joace în ultima etapă pentru calificarea din grupele Cupei

Ambianța București a câștigat luni seară duelul pierzătoarelor din prima etapă a Grupei B din Cupa Ligii.

Pe terenul din Ghencea, Ambianța București primit replica băieților de la FC Phoenix, într-un meci contând pentru etapa secundă a grupelor.

FC Phoenix a început mai bine jocul și a reușit o primă repriză bună, intrând cu avantaj minim la cabine, grație reușitei semnate de Cristian Bojescu, care a primit și un cartonaș verde pe durata acestei partidei.

Băieții de la Ambianța București au arătat o altă față la reluare și au făcut o repriză secundă perfectă, în care au zburdat pe teren, impunându-se în final cu 5-1.

Buca Sorin, cu o dublă, Ștefan Marius, Ioniță Liviu și Similea Mirel au mitraliat poarta lui FC Phoenix în repriza secundă, marcând golurile care i-au adus Ambianței București primele puncte în grupele Cupei Ligii.

În urma acestui rezultat, Ambianța București este pe locul 3 în Grupa B a Cupei Ligii, la egalitate cu FC Botafogo, cu care se va bate în ultima etapă pentru calificarea în fazele superioare, în timp ce FC Phoenix este pe poziția a patra, fără punct, și este ca și eliminată din competiție.

Articole similare

Close