ArticoleArticole prima paginaCompetitii

Partizan București a câștigat prima ediție a Bucharest International Superleague! A învins-o în finală pe B&B

Partizan București este marea câștigătoare a primei ediții a Bucharest International Superleague!

Cu foștii uefantastici Gigel Coman, Sorin Ghionea și Petre Marin în teren, Partizan București s-a impus duminică în finala Bucharest International Superleague în fața campioanei Ligii I Sud, B&B, cu scorul de 5-4, adjudecându-și astfel marele premiu de 5.000 de euro pus în joc.

Partizan București a început mai greu turneul, pierzând la debutul în Grupa A în fața celor de la Liverpool Team, însă și-a revenit, a crescut în joc și a izbutit să pună mâna pe marele trofeu, după ce a trecut de două ori în fazele eliminatorii prin loteria loviturilor de departajare.

După eșecul de vineri în fața „Cormoranilor”, Partizan București a trecut sâmbătă de Clasic Târgu Jiu și Moldova Agroindbank SA, calificându-se în optimi de pe poziția secundă a Grupei A.

În meciul de sâmbătă din optimi, Partizan București a fost condusă cu 2-5 de Drobeta-Turnu Severin, dar a reușit să revină incredibil pe final și să trimită partida la penalty-uri, unde s-a impus cu 3-2.

Duminică a urmat sfertul de finală cu fosta câștigătoare a Ligii I Sud și a Superligii, FC Berceni, pe care băieții de la Partizan București au învins-o cu 4-2.

În semifinale, Partizan București a ajuns din nou la loteria penalty-urilor, de data aceasta în fața celor de la Radial Trans Brașov, de care a trecut la 7 metri cu scorul de 5-4, scor pe care l-a repetat în finala pentru trofeu în fața celor de la B&B, însă în timpul regulamentar de joc.

În finala mică de la Bucharest International Superleague, Radial Trans a învins-o cu 4-2 pe ATVROM.

 

Articole similare

Close