ArticoleLiga 1 Est

Surpriză în Liga I Est! Răzbionicii au învins o echipă de pe podium și urcă spre prima parte a ierarhiei

Răzbionicii continuă să arate o formă excelentă în Liga I Est, iar joi seara a reușit un nou rezultat mare.

Pe terenul din Giulești, Răzbionicii au dat piept celor de la Atletico Urziceni, ocupanți ai podiumului după 10 etape jucate.

Băieții de la Răzbionicii nu s-au lăsat însă intimidați de locul ocupat în clasament de adversari și și-au făcut jocul obișnuit din ultima vreme, continuându-și șirul victoriilor început în urmă cu patru meciuri.

Prima repriză a fost una echilibrată și s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru Răzbionici, care în repriza secundă au rupt echilibrul și s-au impus în final cu 7-2.

Răzvan Cornița și Cireș Eduar s-au distrat cu defensiva adversă și au înscris câte un hat-trick pentru Răzbionici, în timp ce Adam Adrian a a completat lista de marcatori a învingătorilor.

De partea cealaltă, onoarea băieților din Urziceni a fost salvată de câte un gol pe repriză înscris de Răzvan Georgescu și Constantinov Sorin.

În urma acestui rezultat, Răzbionicii acumulează 12 puncte, toate câștigate în ultimele patru etape, și urcă până pe locul 6 în clasamentul Ligii I Est, în timp ce Atletico Urziceni rămâne pe ultima treaptă a podiumului, cu 19 puncte, și încă luptă pentru calificarea în Superligă.

Articole similare

Close