ArticoleCupa Ligii

Liverpool Team a dat de pământ cu Sporting București în turul optimilor din Cupa Ligii

Liderul autoritar al Ligii a II-a Seria 2, Liverpool Team, a zdrobit-o joi pe Sporting București, ocupanta locului 16 din Liga I, în manșa tur a optimilor din Cupa Ligii, cu scorul de 8-2 (3-0 la pauză).

Cei de la Liverpool Team au pornit extrem de deciși în meciul din Cupa Ligii și au deschis scorul în minutul 5, prin Răzvan Radu, pentru ca George Manofu să dubleze avantajul „cormoranilor” în minutul 7.

La pauză a fost 3-0, Stoica Marian marcând pentru Liverpool în minutul 14.

Sporting București a dat semne de revenire la reluare, dar golul lui Roșu Alin din minutul 25 s-a dovedit doar un foc de paie, pentru că în scenă a intrat Robu Alin, care între minutele 26 și 37 a marcat de nu mai puțin de patru ori pentru Liverpool Team, întrerupt fiind la jumătatea recitalului de golul lui Jitaru Cristian din minutul 32.

Boboc David a mai înscris o dată pentru Sporting în minutul 34, iar Liverpool Team s-a impus cu 8-2 și este cu un pas în sferturile de finală ale Cupei Ligii.

La finalul partidei, băieții de la Liverpool Team i-au dedicat victoria colegului lor Gheorghe Laurențiu, care trece prin momente dificile.

Articole similare

Close