ArticoleArticole prima paginaEuropean Friendship LeagueSuperliga

FC Berceni a câștigat Superliga Prieteniei 2016 și va reprezenta România la European Friendship League

FC Berceni este marea câștigătoare a Superligii Prieteniei 2016! Fosta campioană a Ligii Prieteniei și-a asigurat astfel un cec în valoare de 1.500 de euro și va reprezenta România la European Friendship League, unde se va duela cu cele mai bune echipe din alte șapte țări ale Europei.

Drumul spre trofeu

Duminică, pe terenul de la Antilopa, FC Berceni a învins-o fără drept de apel pe Liverpool Team în finala Superligii, cu 7-0, luându-și astfel revanșa pentru cele două finale de Cupă consecutive pierdute în fața „Cormoranilor”.

În finala mică, Experții 2000 a trecut cu 6-3 de Dinamo Drobeta și a încheiat astfel competiția pe treapta a treia a podiumului.

În drumul spre trofeul de supercampioană a Ligii Prieteniei, FC Berceni a câștigat cu 7 puncte Grupa B, a trecut în sferturi de Dream Team cu 3-0 și a învins-o pe Dinamo Drobeta în semifinale cu 2-0.

De partea cealaltă, Liverpool Team, învinsa din marea finală, a ajuns în ultimul act după ce a terminat prima în Grupa C, tot cu 7 puncte, a trecut în sferturi de AC Militari cu 9-4 și a învins-o în semifinale cu 4-2 pe Experții 2000.

Învingătorii au luat totul

Pentru cucerirea Superligii Prieteniei 2016, FC Berceni a încasat un cec în valoare de 1.500 de euro și va reprezenta România la European Friendship League, în Albena, Bulgaria, între 11 și 14 august.

Supercampioana Ligii Prieteniei din România va da piept cu cele mai bune reprezentante din alte șapte țări pentru a câștiga trofeul de cea mai bună echipă din Europa a Ligii Prieteniei.

Articole similare

Close