ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: FC Berceni, Fair Play și Real București și-au câștigat la scor meciurile din etapa a cincea

Seara de marți ne-a adus, pe terenul de la Plazza, mai multe partide din cadrul etapei a cincea a Ligii I Sud din Liga Prieteniei București.

Condusă cu 1-3 la pauză de FC Colentina, Fair Play a revenit incredibil în partea secundă, pe care și-a adjudecat-o cu 8-1, pentru un succes final cu 9-4 ce părea imposibil la jumătatea partidei.

Gheorghe Mădălin a fost principala gură de tun a învingătorilor, cu 4 goluri înscrise, secondat de Gheorghe Ștefan, cu o dublă, Tudor Silviu, Rotaru Bogdan și Cazan Cristian, cu câte o reușită, în timp ce golurile învinșilor au fost marcate de Ciobanu Marian (2), Stocheci Florian și Popescu Mădălin.

În urma acestei victorii, Fair Play acumulează 9 puncte și este pe poziția a șasea a clasamentului Ligii I Sud, în vreme ce FC Colentina este „lanterna roșie”, fără punct câștigat în 5 etape.

Campioana în exercițiu FC Berceni s-a distrat în compania celor de la FC Juve, de care a dispus cu un categoric 7-1, după ce la pauză a condus cu scor de neprezentare.

Nechita Alexandru a fost vioara întâi a campioanei, cu 4 goluri marcate, în timp ce Gață Cristian, Iordan Cristian și Ioniță Florin au punctat câte o dată în poarta celor de la FC Juve, al căror gol de onoare a fost înscris de Răzvan Rusu.

În urma acestui rezultat, FC Berceni acumulează 9 puncte și este pe locul 5 în clasament, în timp ce FC Juve este pe 12, cu 3 puncte.

În ultimul meci al serii din Liga I Sud, Real Rapid București a trecut fără emoții de FC OSLM. După ce au condus la pauză cu 2-0, rapidiștii au continuat să forțeze și în partea secundă și s-au impus cu 5-1, prin reușitele semnate de Diac Nicolae (2), Ștefan Marius, Șerban Ionuț și Călin Florentin.

Golul de onoare al învinșilor a fost înscris de Pisoi Isidor.

În urma acestui rezultat, Real Rapid București acumulează 7 puncte și ocupă poziția a șaptea a ierarhiei, în timp ce FC OSLM rămâne cu 5 puncte și se află pe locul 9 în clasamentul Ligii I Sud.

Articole similare

Close