Articole

Ploaie de goluri în duelul dintre Petrachioaia și Rezervele, din Liga a II-a Seria 1

Petrachioaia și Rezervele, două formații aflate la jumătatea clasamentului, au oferit miercuri seară, pe terenul din Agronomie, un real spectacol fotbalistic, în care s-au marcat nu mai puțin de 15 goluri.

După ce a condus cu 3-2 la pauză, Petrachioaia a fost echipa mai solidă și în repriza secundă și a reușit să se impună în final cu 9-6.

Rezervele au lovit foarte repede, Romeo Paraschiv deschizând scorul în minutul 2, pentru ca Florin Cojanu să facă 2-0 în minutul 14, însă Petrachioaia a avut un final senzațional de primă repriză.

Tinculescu Viorel a dat semnalul revenirii cu golul marcat în minutul 16, după care Nicolae Bogdan a egalat la distanță de doar un minut. La pauză însă nu s-a intrat la egalitate, pentru că Pârvu Valentin nu a fost de acord și a adus-o pe Petrachioaia în avantaj în minutul 19.

Cei de la Petrachioaia au continuat să asedieze poarta adversă și în debutul părții secunde, când Gabriel Pană (min. 23) și Nicolae Bogdan (min. 25) au dus scorul la 5-2.

Rezervele nu au renunțat la luptă și s-au apropiat repede la 5-4, grație reușitelor lui Cojanu Florin și Pantea Mihai din minutele 26 și 27, dar Nicolae Bogdan (min. 28) și Tinculescu Viorel (min. 29) au refăcut rapid diferența de trei goluri în favoarea celor de la Petrachioaia.

Pantea Mihai a marcat pentru 7-5 în minutul 34, dar Petrachioaia a replicat după doar un minut, prin același Tinculescu Viorel, care a făcut hat-trick-ul, la fel cum s-a întâmplat și cu colegul său Nicolae Bogdan.

Cei doi au fost copiați în minutul 37 de Pantea Mihai, de la Rezervele, iar scorul final, 9-6 pentru Petrachioaia, a fost stabilit de Pârvu Valentin, cu un minut înainte de ultimul fluier.

În urma acestui festival de goluri, Petrachioaia acumulează 25 de puncte și ocupă poziția a 10-a în Liga a II-a Seria 1, în timp ce, cu 19 puncte, Rezervele sunt pe 13.

Articole similare

Close