ArticoleLiga 1 Est

Războinicii au deschis scorul în duelul cu Ahtletic București, dar nu au făcut decât să-și înfurie adversarii

Războinicii și Ahtletic București au oferit joi seară, pe terenul din Giulești, un meci extrem de spectaculos, în duelul lor direct contând pentru etapa secundă a Ligii I Est.

După ce s-au văzut conduși încă din minutul 4, băieții de la Ahtletic București au turat motoarele și au întors rezultatul până la pauză, când au condus cu 4-1, pentru ca în final să se impună cu 7-3.

Ene Daniel a deschis scorul pentru Războinici, dar Ahtletic nu a acuzat șocul și a revenit în forță, grație reușitelor semnate de Gheorghiu Cristian (min. 8), Iakab Daniel (min. 15), Olariu Alexandru (min. 17) și Pandele Cosmin (min. 18), astfel că la pauză s-a intrat cu scorul de 4-1.

La șase minute de la reluare, Haret Radu a redus din diferență pentru Războinicii, pentru ca Ahtletic București să facă 6-2 prin reușitele lui Pantazi Daniel (min. 31) și Pandele Cosmin (min. 33).

Războinicii au mai avut o tresărire cu cinci minute înainte de final, când Cătălin Radu a marcat pentru 6-3, dar ultimul cuvânt le-a aparținut celor de la Ahtletic București, care au stabilit scorul final la 7-3 în minutul 36, prin Olariu Alexandru.

În urma acestui rezultat, Ahtletic București acumulează 6 puncte și ocupă poziția a patra în ierarhia Ligii I Est, în timp ce Războinicii sunt pe ultimul loc.

Articole similare

Close