ArticoleCupa Ligii

F.C Voluntari se impune in duelul cu Shark Racing din Grupa F a Cupei Ligii!

In Grupa F a Cupei Ligii F.C. Voluntari a intalnit echipa Shark Racing pe terenul din Agronomie intr-un meci foarte important pentru ambele echipe dar mai ales pentru cei din Voluntari care erau la a doua partida deja in cupa, ei inregistrand in primul meci o infrangere cu F.C Devils.

Terenul a fost unul destul de greu pentru ambele formatii, meciul fiind unul de anduranta. Lipsa bancii consistente in echipa rechinilor a dus la un meci destul de dificil pentru ei, oboseala si-a spus un cuvant greu la scorul final.

Moise inscrie in minutele 12 si 15 si aduce echipa din Voluntari in avantaj pentru ca, in minutul 17 Voicu sa majoreze avantajul la un linistitor 3-0. Scorul la pauza a fost stabilit de golul celor de la Shark Racing, reusita semnata Stoica Andrei, jucator transferat de la Kinderpedia in acest sezon.

In a doua repriza lotul subtire din punct de vedere numeric al celor de la Shark Racing nu a facut fatza din punct de vedere fizic, avand in vedere si terenul greu de joc, iar acest lucru a facut ca tabela la sfarsitul meciului sa arate un 5-1 pentru F.C. Voluntari prin alte doua goluri inscrise de Moise, ajuns la 4 reusite in acest meci. Echipa din Voluntari spera la calificare dupa aceasta victorie, totul se decide in ultimul lor meci din grupa cu Gigantii. Shark Racing are timp sa revina, avand in vedere ca a fost meciul lor de debut in aceasta grupa, alte doua meciuri pentru ei….in care pot sa arate ca acesta a fost decat un accident.

 

Articole similare

Close