ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Liga I Est: Apărătorii Patriei au reușit o primă repriză de senzație cu Capitals și au obținut prima victorie a sezonului

Capitals și Apărătorii Patriei s-au întâlnit vineri seara, pe terenul de la Plazza, într-un meci din cadrul etapei a șaptea a Ligii I Est.

Până la duelul direct, Capitals obținuse două victorii și avea 6 puncte, în vreme ce Apărătorii Patriei aveau o linie de clasament neagră, cu 6 eșecuri din tot atâtea partide disputate.

În teren însă statistica nu a contat, iar Apărătorii Patriei au pornit ca din tun partida, dornici să obțină primul succes al sezonului, iar la pauză au intrat cu un avantaj nesperat, scor 4-0.

Cei de la Capitals au forțat revenirea în partea secundă, însă nu au izbutit decât să-și adjudece repriza cu 3-2 și să mai limiteze din proporțiile scorului final, 6-3 pentru Apărătorii Patriei.

Drăgulescu Răzvan și Stoian Adrian au semnat câte o dublă pentru învingători, pentru care au mai punctat Dragomirescu Vlăduț și Drăghici Adrian.

De partea cealaltă, golurile prin care Capitals a forțat revenirea în partea secundă au fost înscrise de Lupu Florin (2) și Manda Liviu.

În urma acestui rezultat, Apărătorii Patriei acumulează primele 3 puncte ale sezonului și urcă pe locul 11 al ierarhiei Ligii I Est, în timp ce Capitals este o poziție mai sus, cu 6 puncte.

Articole similare

Close