Articole

Victorie muncită pentru FC Rezervele în duelul din Liga a II-a Seria 1 cu Sportul, care are emoții pe final de sezon

FC Rezervele și Sportul s-au întâlnit vineri seară, pe terenul din Agronomie, într-un duel contând pentru Liga a II-a Seria 1. După ce au condus cu 2-0 la pauză, Rezervele s-au impus cu 3-1, iar Sportul încă are de tras pentru a-și asigura și sezonul următor prezența în Liga Secundă.

FC Rezervele a punctat prima pe tabelă în minutul 11, prin Sava Aurelian, copiat la doar patru minute distanță de colegul său Pintea Mihai, care a stabilit și scorul primei reprize, 2-0.

Sportul a dat semne de revenire la șase minute după reluare, când a redus din diferență prin Alexandru Suditu și a forțat egalarea.

Golul a venit însă tot în poarta celor de la Sportul, Paraschiv Romeo ducând scorul la 3-1 la jumătatea reprizei secunde.

În ultimele 10 minute Sportul nu a mai reușit să puncteze, iar Rezervele au urmărit să-și mențină avantajul de pe tabelă și să-și treacă în cont cele trei puncte, astfel că scorul s-a menținut 3-1 până la final.

În urma acestui rezultat, FC Rezervele face un salt până pe locul 11 în ierarhie, în timp ce Sportul este pe locul 16 și mai are de tras pe final de sezon pentru a se salva de la retrogradare.

Articole similare

Close