Articole

Victorie muncita pentru F.C. Padurarii D.T. in disputa de Liga I cu Royal Eagles, scor 4-3 pentru baietii din Dr.Taberei!

Aseara, in Liga I, pe terenul din Aleea Vrabiei nr.22, am avut disputa dintre Royal Eagles si Padurarii D.T. Baietii de la Royal Eagles nu stateau prea bine in clasament, locul 19 pentru acestia inaintea inceperii partidei, in timp ce Padurarii D.T. era o echipa fara griji in acest campionat, mijlocul clasamentului fiind un obiectiv destul de usor de atins in acest sezon.

Cu doua, trei intariri, Royal Eagles face o repriza buna impotriva ”padurarilor”, o repriza castigata de ei la limita, scor 2-1. In minutul 18 ”vulturii” conduceau cu 2-0 prin golurile din minutele 16 si 18, semnate Cata Stefan si Baducu Andrei. Varaci Florin de la Padurarii inscrie un gol important, chiar inainte cu un minut de fluierul final, gol ce ii baga inapoi in meci pe acestia.

In repriza secunda, echipa celor din Dr.Taberei a iesit mai motivata de la cabine, acest lucru vizibil in jocul lor de pase. In minutul 26, Benta Mihai marcheaza cu un sut de la distanta, un gol frumos acest gol egalizator. Dragnea Madalin isi aduce echipa in avantaj in minutul 36, iar Szocs Dan face 4-2 pentru Padurarii D.T. in minutul 38, o intoarcere frumoasa de scor, venita pe fondul mobilizarii echipei. Royal Eagles cu siguranta a ramas cu un gust amar, deoarece golul ce a adus echipa la o singura lungime de echipa adversa, reusita semnata de Baducu Andrei, nu a fost suficient pentru a mai scoate ceva din acest meci, timpul fiind principalul dusman in acest context.

Victorie muncita de F.C. Padurarii D.T. 4-3 in acest meci, 3 puncte castigate dupa un joc colectiv bun in cea de-a doua repriza, iar acestia se situeaza pe locul 11 dupa aceasta etapa de Liga I.

Articole similare

Close