ArticoleArticole prima paginaEuropean Friendship LeagueSuperliga

Liverpool este noua campioana a Supercupei Bucuresti

Se preconiza o seara cu fotbal spectacol si asa a si fost!
Pe terenul de la Tineretului, cele mai bune echipe ale sezonului trecut au fost angrenate in competitia ce poate aduce cel mai rapid trofeu al sezonului, Supercupa.
In acest sezon ea a avut o configurare inedita, luand parte campioanele celor doua Ligi, castigatoarea Superligii Nationale si castigatoarea cupei.
Toti am fost curiosi cine este cea mai in forma echipa din acest moment. FC Berceni parea usor favorita dupa turul de forta Superliga nationala, FOT si EFL. Liverpool avea si ea lotul complet si putea spera la o revansa dupa finala pierduta fara drept de apel cu scorul de 7-0 in finala Superligii Nationale.
In prima semifinala Bizz Brasil-FC Berceni scorul a fost strans 5-3 pentru baietii de la Bizz, fundasul Ivan Alexandru marcand doua goluri ce s-au dovedit a fi decisive la final.
In cea de-a doua semifinala Liverpool nu a avut probleme cu mai tinerii Athletic Bucuresti. La scorul de 6-1 au contribuit decisiv Bratu si Vasile, din nou doi fundasi.
Sortii ii aduceau din nou fata in fata in finala mare pe doua dintre cele mai galonate echipe din Bucuresti-Bizz Brasil-FC Liverpool intr-o reeditare a celui mai frumos meci din sezonul trecut.
Lazar Florin, jucatorul celor de la Bizz si unul dintre cei mai buni jucatori din Liga Sud in sezonul ce tocmai a trecut, a marcat singurul gol pentru echipa sa in timp ce Robu Alin a facut ce stie el mai bine, sa marcheze doua goluri. Se poate zice ca in aceasta seara Robu a adus Supercupa in vistieria, si asa plina, a baietilor de la FC Liverpool. Scor final 2-1 pentru FC Liverpool si seara se termina cum stiu ei cel mai bine, cu o petrecere in cinstea noului trofeu.
Finala mica s-a disputat intre echipele FC Berceni si Athletic Bucuresti, scor 4-0.
Se poate spune ca Athletic parca are nevoie de 1-2 oameni ceva mai masivi in aparare, care sa blocheze agresivitatea echipelor adverse. Calitate au, ce vor face depinde numai de ei.
Asta a fost tot, prieteni pentru prima seara a noului sezon. Sa inceapa balul!

Articole similare

Close