Articole

Hamburg revine pe final, se impune în derby-ul cu Popești Leordeni și continuă cursa de urmărire a liderului din Liga a III-a Seria 2

Hamburg SV s-a impus în derby-ul de marți seară cu CS Popești Leordeni și, pentru moment, rămâne singură în cursa de urmărire a liderului din Liga a III-a Seria 2, FC Oscar Team.

Hamburg a condus cu 2-1 la pauză, a revenit în partea secundă de la scorul de 2-3 pentru Popești Leordeni și s-a impus la final cu scorul de 4-3, la capătul unei partide extrem de spectaculoase.

Vrânceanu Răzvan a deschis scorul extrem de devreme pentru Hamburg, încă din minutul 2, iar Mina Ionuț l-a copiat șase minute mai târziu, astfel că după doar opt minute băieții de la Hamburg conduceau deja cu 2-0.

CS Popești Leordeni a redus din diferență în minutul 13, grație reușitei lui Bogatu Marian, care a stabilit astfel și scorul pauzei.

Cei de la Popești Leordeni au avut un început de repriză secundă perfect, în care au marcat de două ori, prin Trâncioveanu Marius (’25) și Cervencu Alexandru (’29), și au întors scorul în favoarea lor, conducând cu 3-2.

Hamburg SV nu a acuzat însă șocul și a reușit o revenire extrem de rapidă. Mina Ionuț a făcut „dubla” în minutul 30, când a egalat la trei, pentru ca după doar două minute Mihai Valentin să o readucă pe Hamburg în avantaj.

În zadar au încercat băieții de la Popești Leordeni o nouă întoarcere de scor până la final. Hamburg se impune cu 4-3 și ocupă poziția secundă a clasamentului, la trei puncte de liderul Oscar Team, dar cu un meci mai mult jucat, în timp ce CS Popești Leordeni este pe locul 4 al Ligii a III-a Seria 2.

Articole similare

Close