ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Play-off Liga I Est: Cu Ghionea și Petre Marin în teren, Partizan a învins-o pe Hooligans! FC Văscăuți a trecut de Electroputere și amenință liderul

Seara de marți ne-a adus, pe terenurile de la Plazza, primele două partide din play-off-ul Ligii I Est.

Jocul inaugural al play-off-ului primului eșalon din Zona Est a Ligii Prieteniei București a fost cel dintre Hooligans și Partizan București, partidă în care pentru Partizan au evoluat foștii steliști Sorin Ghionea și Petre Marin.

Prima repriză a fost una echilibrată, în care cele două formații și-au împărțit perioadele bune.

Hooligans a deschis scorul în minutul 8, prin Drăgan, Partizan a revenit și a trecut la conducere grație reușitelor semnate de Pană și Neagu, pentru Marius Constantin să egaleze în minutul 19 pentru „huligani” și la cabine să se intre nedecis, scor 2-2.

Runda secundă le-a aparținut băieților de la Parizan București, care au punctat de 4 ori, prin aceiași Pană și Neagu, cărora li s-au alăturat pe lista marcatorilor Buturugă și Ghionea, și s-au impus astfel cu 6-3, ultima reușită a celor de la Hooligans fiind semnată de Bucareț.

În ciuda acestui succes, Partizan acumulează 14 puncte și rămâne sub Hooligans în clasament, pe locul 4, în timp ce învinșii din acest meci sunt pe poziția a treia, cu 15 puncte.

În celălalt duel al serii din play-off-ul Ligii I Est, Electroputere nu a putut face față ritmului de joc impus de cei de la FC Văscăuți și a trebuit să se recunoască învinsă la scor de neprezentare.

După o primă repriză în care cele două defensive au fost de netrecut, FC Văscăuți s-a dezlănțuit la reluare și a marcat de 3 ori, prin Vasilescu, Constantin și Zuca, obținând astfel primele 3 puncte din play-off.

Grație acestui succes, FC Văscăuți acumulează 19 puncte și se apropie la o singură lungime de liderul Piatra Albă, care nu a debutat încă în play-off.

De partea cealaltă, Electroputere rămâne cu 11 puncte și este pe locul 6 al play-off-ului Ligii I Est.

Articole similare

Close