ArticoleLiga 1

Măcel în primul meci al etapei din Liga I! Whiteland i-a aplicat o corecție Chipitei, într-o partidă cu 18 goluri

Whiteland a deschis etapa a șaptea din Liga I Sud în stil de mare echipă în fața celor de la Chipita, o formație mai bine clasată înaintea disputei directe.

Pe terenul de la Intrarea Vrabiei, Whiteland a făcut o primă repriză incredibilă în fața celor de la Chipita, cărora le-a marcat un gol la două minute, pentru un 10-0 necruțător la pauză.

În partea secundă, băieții de la Whiteland au lăsat-o mai moale și au mai punctat „doar” de cinci ori, permițându-le și adversarilor să înscrie trei goluri.

Ghiță Daniel și Ghenovici Valentin au făcut ce au vrut cu defensiva Chipitei, reușind să puncteze de câte patru ori.

Pricopi Constantin și Stângă Ștefan, cu câte o dublă, Ioniță Pompiliu, Alexandru Valentin și Rotaru Silviu sunt cei care au completat lista de marcatori a învingătorilor.

De partea cealaltă, Anghel Liviu, Cristea Cosmin și Nițu Ciprian au mai spălat din rușinea băieților de la Chipita, cu reușitele lor din repriza a doua.

În urma acestei victorii la scor, Whiteland ajunge la al patrulea succes în acest campionat și, cu 12 puncte, urcă pe poziția a cincea în clasamentul Ligii I Sud, în timp ce, cu același număr de puncte, Chipita este pe locul 7, însă cu golaverajul serios avariat.

Articole similare

Close