ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitii

Bucharest International Superleague a debutat în forță: Vezi toate rezultatele înregistrate în prima zi

Bucharest International Superleague, cel mai așteptat turneu al verii, a debutat vineri după-amiază pe terenurile din cadrul complexului Sud Arena.

Vineri s-au disputat partidele din cadrul primei etape a grupelor, urmând ca sâmbătă și duminică să se joace restul meciurilor din grupe și fazele superioare.

Iată ce s-a întâmplat în prima zi a turneului:

În Grupa A, Clasic Târgu Jiu a trecut cu 3-1 de BC Moldova Agroind Bank SA, în vreme ce Liverpool Team s-a impus cu 4-2 în fața celor de la Partizan București.

În Grupa B, Forest Bicu a câștigat dramatic în fața celor de la FC Morneng, scor 9-8, în timp ce Martalogii Activi a reușit o victorie neașteptată în fața fostei câștigătoare a Superligii, FC Berceni, scor 4-3.

În Grupa C, Extratereștrii 2006 Timișoara și Sălaj Boys au remizat la 3, în vreme ce Radial Trans a învins-o cu 7-0 pe Alb Negru.

În Grupa D, Piatra Albă a făcut instrucție cu Viola Timișoara, scor 3-2, pentru ca Farmacia Victoria Târgu-Jiu să o copieze și să treacă cu 13-1 de FC Susțin Rapid.

În Grupa E, IPA 3 Târgu-Jiu a dispus cu 8-3 de Rangers Sibiu, în timp ce AS Drobeta a învins-o la limită pe ATVROM, scor 3-2.

În fine, în Grupa F, Lokomotiv 2013 Burgas a câștigat cu 8-4 în fața celor de la Antena 3, iar B&B a trecut cu 10-6 de Yannis FC.

Articole similare

Close