ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OUT. Piatra Albă se impune fără probleme în duelul cu Real Rapid București!

Piatra Albă, locul 2 în Play-Out-ul Ligii 1, a întâlnit joi seara, formația Real Rapid București, ocupanta locului 5. Oaspeții nu o duceau prea bine în această parte a campionatului, cu un parcurs fără puncte în cele 3 meciuri disputate până acum, în timp ce Piatra Albă a mers în balanță, o victorie, un egal și o înfrângere.

Un prim sfert de oră fără reușite, dar în care Piatra Albă a avut mai mult inițiativa. În minutul 15, gazdele au reușit să deschidă scorul prin Dima Georgian. În minutul 18, avantajul a fost majorat de Costache Viorel, 2-0 pentru Piatra Albă. Cu un minut înainte de fluierul pauzei, Real Rapid a reușit să reducă din diferență, prin numărul 11, Ionescu Florin. O repriză strânsă, în care gazdele au intrat la cabine doar cu un gol avantaj, iar repriza secunda era deschisă oricărui rezultat.

În chiar debutul celui de-al doilea act, în minutul 21, Burleanu Andrei a reușit egalarea pentru Real Rapid. Însă benzina se pare că a fost puțină, pentru că Piatra Albă a reușit să preia inițiativa și să controleze până la capăt această partidă. Căpățîna Ionuț a marcat pentru 3-2, iar mai apoi, în minutul 30, acesta a reușit dublă, pentru 4-2 în favoarea gazdelor. Piatra Albă nu a încetinit și a reușit în doar două minute, pe sfârșit de meci, să înscrie încă 3 goluri. Dima Georgian și-a completat seria de goluri și a reușit un hattrick, iar Comănescu Cornel a închis tabela la 7, în ultimul minut de joc.

Scor final, Piatra Albă 7, Real Rapid București 2, iar după aceste 3 puncte câștigate, gazdele rămân pe locul 2 în Play-Out-ul Ligii 1.

Articole similare

Close