ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitii

Liga Prieteniei Timișoara: Extratereștrii 2006 a câștigat dramatic derby-ul cu Juventus și a urcat în fotoliul de lider: Vezi rezultatele săptămânii

Liga Prieteniei Timișoara a programat în această săptămână trei partide din cadrul campionatului.

Cel mai importat meci al săptămânii a fost derby-ul dintre primele două clasate, Extratereștrii 2006 vs Juventus Timișoara.

Cu o zestre de 13 puncte acumulate în primele 6 runde, cu două mai puțin decât adversarii de la Juventus, Extratereștrii 2006 nu își permiteau să piardă acest derby dacă doreau să rămână în cursa pentru titlul de campioană.

Totuși, cei de la Juventus au început mai bine partida și au deschis scorul în minutul 10, prin Simion Raul, intrând astfel cu avantaj minim la cabine.

Extratereștrii 2006 au egalat la jumătatea primei reprize, prin Sorca Darius, pentru ca imediat, în minutul 31, Juventus să revină în avantaj prin reușita semnată de Marocico Ilia.

Finalul de meci le-a aparținut celor de la Extratereștrii 2006, care au revenit incredibil, grație golurilor marcate de Usvat Alin (min. 37) și Olteanu Angelo (min. 38), au întors rezultatul în favoarea lor și s-au impus cu 3-2.

În urma acestui rezultat, cele două formații fac rocadă în fruntea clasamentului, Extratereștrii 2006 urcând în fotoliul de lider, cu 16 puncte, în vreme ce, cu un punct mai puțin, Juventus coboară pe poziția secundă.

Viola Timișoara a trecut fără prea mari emoții de Olimpia Cărpiniș, cu 4-1, după ce la pauză a condus cu scor de neprezentare.

Ivan Adrian, cu un hat-trick, și Ene Darius, cu o dublă, au marcat pentru Viola, în vreme ce golul de onoare al învinșilor a purtat semnătura lui Gabi Tiron.

Tot în această săptămână, Olimpia Cărpiniș a dat piept și celor de la Mia San Mia, care i-au predat o lecție de fotbal, impunându-se cu un incredibil 12-0, după ce la pauză au condus cu 5-0.

Latcu Alin a făcut show în ofensiva celor de la Mia San Mia, marcând de nu mai puțin de 6 ori în poarta adversă, secondat de Vizaru Lucian și Ureche Bogdan, care au semnat câte un hat-trick.

Clasamentul Ligii Prieteniei Timișoara după disputarea meciurilor din etapa a șaptea poate fi consultat aici

Articole similare

Close