ArticoleLiga 1 Est

Egal spectaculos și cu multe goluri între Partizan București și Jaguar Team

Partizan București și Jaguar Team au fost joi seară, pe terenul din Giulești, protagonistele unui duel extrem de spectaculos din cadrul etapei a șaptea a Ligii I Est.

După un debut furtunos de partidă și după ce a condus la pauză cu 4-3, Partizan București a trebuit să se mulțumească în final cu un punct obținut din partida cu Jaguar Team, scor 5-5.

Partizan București a început tare meciul și la jumătatea primei reprize conducea deja cu 3-0, grație reușitelor semnate de Liță Cristian (min. 6), Neagu Marius (min. 7) și Zvarici Marian (min. 10).

Minutul 13 a fost cu noroc pentru ambele echipe, Cârstea Alin marcând primul gol al Jaguarilor, în timp ce Preda Cătălin a înscris golul patru pentru Partizan.

Finalul de repriză le-a aparținut celor de la Jaguar, care până la pauză s-au apropiat la un singur gol, prin reușitele semnate de Gheorghe Daniel (min. 15) și Filip Viorel (min. 16).

Ba mai mult, Iancu Marius a reușit să egaleze pentru Jaguar Team la trei minute de la reluare, iar partida era din nou deschisă oricărui deznodământ.

Neagu Marius a făcut dubla în minutul 26 și a readus-o pe Partizan în avantaj, pentru doar câteva secunde însă, dat fiind că Filip Viorel l-a copiat și a egalat la cinci cu al doilea său gol din acest meci.

Pe final, ambele formații au forțat victoria, însă niciuna nu a fost capabilă să lovească decisiv, astfel că Partizan București vs Jaguar Team s-a terminat cu scorul de 5-5.

În urma acestui rezultat, Partizan București este pe locul 7 în Liga I Est, cu 7 puncte, în timp ce Jaguar Team este pe poziția a noua, cu 4 puncte, dar și cu un joc restant.

Articole similare

Close