ArticoleCupa Ligii

Campioana FC Berceni a obținut al doilea succes în Grupa C1 și e cu un pas în semifinalele Cupei Ligii

Campioană în exercițiu a Ligii Prieteniei și finalistă în ediția trecută a Cupei Ligii, FC Berceni domină Grupa C1 din care face parte și este la un pas de calificarea în careul de ași al Cupei.

Luni seara, pe terenul din Ghencea, FC Berceni a primit replica lui Old Boys, singura echipă din Liga I Est aliniată la startul Cupei Ligii și care a făcut o figură extrem de frumoasă până acum.

Băieții de la Old Boys nu s-au lăsat intimidați de numele adversarilor întâlniți și au reușit o primă repriză bună, în care au avut curaj și în care s-au impus cu 1-0, grație golului marcat de Dumitru Ovidiu.

Însă visul frumos nu a durat prea mult pentru echipa din Liga I Est, pentru că valoarea și experiența băieților de la FC Berceni și-au spus cuvântul după pauză, când aceștia au izbutit să întoarcă rezultatul.

Nechita Alexandru a făcut ce a vrut cu defensiva adversă la reluare, marcând un hat-trick în poarta lui Old Boys, în timp ce Gața Daniel a punctat o dată pentru campioană, care se impune cu 4-1 și obține astfel a doua victorie la rând în grupele principale ale Cupei Ligii, urmând să evolueze în ultima etapă împotriva celor de la PSG Pantelimon, care au trei puncte după un meci disputat.

De partea cealaltă, Old Boys mai are de jucat cu PSG Pantelimon și Martalogii Activi, însă are șanse minime de a reuși o calificare în semifinalele Cupei Ligii.

Articole similare

Close