Articole

FC Berceni și-a luat revanșa în fața lui Liverpool și a câștigat Supercupa Ligii Prieteniei

FC Berceni s-a răzbunat cu vârf și îndesat în Supercupă în fața celor de la Liverpool Team, care, cu doar o săptămână înainte, îi învinseseră cu 3-1 în finala Cupei Ligii.

Joi seară, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, campioana Ligii I s-a impus cu 8-2 (2-1) în fața deținătoarei Cupei și a început perfect noul sezon al Ligii Prieteniei, adjudecându-și Supercupa.

Prima repriză a fost una echilibrată, cu numeroase ocazii de gol la ambele porți, echilibrul rupându-se în partea secundă, când „Cormoranii” au căzut fizic, după cum a recunoscut chiar managerul lor la final, și au încasat șase goluri, nereușind să mai marcheze decât o dată.

Silviu Radu a deschis scorul pentru FC Berceni în minutul 7, printr-un șut deviat ce l-a păcălit pe portarul advers.

Jitaru Cristian a egalat pentru Liverpool în minutul 12, când a recuperat un balon în terenul advers, a avansat și l-a învins pe goal-keeperul campioanei cu un șut excelent plasat la colțul lung.

Gața Cristian și-a readus echipa în avantaj cu doar două minute înainte de pauză, iar Liverpool a irosit o șansă uriașă de a intra cu scor egal la cabine, când, la ultima fază a primei reprize, Robu Alin a lovit vinclul cu o execuție superbă.

Debutul părții secunde le-a aparținut tot celor de la FC Berceni, care au dus scorul la 3-1 la două minute după reluare, prin Gața Daniel, pentru ca Robu Alin să facă 3-2 în minutul 24.

De la acel moment, „Cormoranii” nu au mai putut ține pasul cu adversarii, care au mai punctat de cinci ori până la final, prin Nechita Alexandru (min. 30 și min. 40), Ilie Romulus (min. 32 și min. 38) și același Silviu Radu (min. 39).

S-a terminat 8-2 pentru FC Berceni, care începe sezonul cu un nou trofeu câștigat, în timp ce Liverpool Team speră să își revină pentru a face o figură frumoasă la debutul în Liga I.

Articole similare

Close