ArticoleLiga 1

Dramatism la cote maxime în meciul dintre Brotac Medical și Chipita Stars! Florin Călin le-a adus victoria „Brotacilor” în ultimele secunde

Primul meci din etapa a cincea a Ligii I Sud a fost unul extrem de spectaculos, cu un final dramatic. Brotac Medical și Chipita Stars au dat tot ce au avut mai bun în duelul direct și au luptat până în ultima secundă pentru cele trei puncte puse în joc.

Brotac Medical a avut câștig de cauză în disputa de pe terenul din Dristor și s-a impus cu 3-2, după ce la pauză a condus cu 1-0, grație în principal prestației remarcabile reușite de Călin Florin, care a marcat toate golurile învingătorilor.

Prima repriză a fost una închisă, cele două defensive făcându-și foarte bine treaba până în minutul 19, când apărarea lui Chipita a cedat prima, iar Călin Florin a deschis scorul pentru Brotac Medical, care a intrat astfel cu avantaj minim la cabine.

Și în debutul părții secunde au lipsit golurile, însă finalul de meci a fost de-a dreptul incendiar.

Stoican Robert a egalat în minutul 32 pentru Chipita Stars, dar Călin Florin și-a readus echipa în avantaj după doar câteva secunde, iar Brotac Medical părea că se îndreaptă către cele trei puncte.

Chipita nu a renunțat însă la luptă și, cu două minute înainte de final, Oancea Marius a marcat pentru 2-2.

Nu acesta a fost însă scorul final, pentru că Florin Călin și-a încununat evoluția de gală cu un gol de trei puncte înscris cu doar câteva secunde de final, iar Brotac Medical obține astfel primul succes după trei eșecuri consecutive.

În urma acestui rezultat, Brotac Medical acumulează 6 puncte și ocupă locul 13 în clasamentul Ligii I, în timp ce Chipita Stars este pe poziția a șasea, cu 9 puncte.

Articole similare

Close