Articole

Patria Haiducilor i-a aplicat o corecție lui GS Royals și urcă pe podiumul Ligii a III-a Seria 2

Patria Haiducilor le-a predat luni seară, pe terenul de la Vrabiei, o lecție de fotbal celor de la GS Royals, în duelul lor direct din Liga a III-a Seria 2.

După ce au condus cu 5-0 la pauză, băieții de la Patria Haiducilor au continuat să forțeze și la reluare și s-au impus în final cu un scor incredibil, 12-0.

Doar primele cinci minute ale partidei au fost echilibrate, după care uraganul numit Patria Haiducilor s-a dezlănțuit, iar în minutul 10 tabela arăta deja 3-0, grație golurilor semnate de Stefuc Ștefan și Tudor Gabriel (2).

Țuțuianu Cătălin a dus scorul la 4-0 în minutul 16, pentru ca Stefuc Ștefan să realizeze dubla cu trei minute înainte de pauză și să stabilească scorul primei reprize.

Cei de la GS Royals nu s-au regăsit nici la reluare, iar Patria Haiducilor a continuat să marcheze, prin Țuțuianu Cătălin, Tudor Gabriel, Nicolescu Viorel, Mustățea Gabriel (2) și Guru Robert (2).

S-a terminat 12-0 pentru Patria Haiducilor, care obține trei puncte ce o urcă până pe podiumul Ligii a III-a Seria 2, în timp ce GS Royal ocupă poziția a noua a clasamentului.

Articole similare

Close