ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Cupa Ligii: Sălaj Boys a debutat în Grupa B2 cu o victorie clară în fața liderului Ligii a II-a Sud, PTM

Liderul Ligii a II-a Sud, FC PTM, și Sălaj Boys, ocupanta poziției a șaptea din Liga I Sud, au jucat joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, partida inaugurală din cadrul Grupei B2 a Cupei Ligii.

Deși FC PTM domină autoritar Liga a II-a Sud, cu victorii pe linie în 10 etape disputate, joi seara nu a putut să facă față furiei numite Sălaj Boys.

Băieții din Sălaj s-au apărat excelent în duelul de pe terenul de la Intrarea Vrabiei și au lovit inteligent pe contre, reușind să se impună cu un 4-0 ce nu lasă loc de prea multe comentarii.

Gheorghe Laurențiu a deschis scorul pentru Sălaj Boys în minutul 11, stabilind totodată și scorul pauzei.

Același Gheorghe Laurențiu a recidivat la 4 minute de la reluare și a dublat avantajul echipei sale, pentru ca Wincentovicz Robert să ducă scorul la 3-0 în favoarea băieților din Sălaj în minutul 29.

Cu 5 minute înainte de ultimul fluier, a punctat și Dobra Robert și a stabilit scorul final la 4-0 în favoarea celor de la Sălaj Boys, care pornesc cu dreptul în grupele principale ale Cupei Ligii și se instalează în fruntea clasamentului Grupei B2, cu șanse serioase de calificare în semifinalele competiției.

Articole similare

Close