Articole

Remiza in meciul celor de la F.C. Sebastian cu Magic Team!

In Liga II Seria 2 s-au intalnit aseara pe terenul din Rahova, F.C. Sebastian echipa ce a inregistrat doua infrangeri din tot atatea partide pana la aceasta confruntare….si Magic Team echipa cu o linie de clasament 2 victorii, 1 egal si 2 infrangeri. F.C. Sebastian este o echipa relativ noua la Liga Prieteniei si din acest motiv poate…..relatiile lor de joc nu sunt bine puse la punct, probabil nici lotul definitivat. Magic Team este o echipa cu experienta, la al doilea sezon deja in Liga, echipa lor fiind legata.

In prima repriza Magic Team deschide scorul, in minutul 8 prin golul lui Bucsa Alexandru, dar in minutul 13 se vad egalati de F.C. Sebastian. Scorul se indrepta catre un egal la pauza dar in ultima faza a reprizei Magic Team reuseste sa treaca in avantaj prin golul lui Ilie Iulian. Avantaj limita 2-1 pentru Magic Team la pauza.

Magic Team intra decisa sa tina de acest rezultat pana la sfarsit, acest lucru aproape ca le reuseste, dar doar pana in minutul 38, cu doua minute inainte de fluierul final F.C. Sebastian reuseste sa restabileasca egalitatea si smulge un punct din aceasta confruntare. Magic Team nu a reusit sa isi faca jocul din prima repriza si in actul secund, drumul catre gol fiind oprit de apararea adversa dar si de propriile ratari. Scor final 2-2, punctele fiind impartite ambelor echipe, cate 1 de fiecare si F.C. Sebastian sparge gheata la Liga Prieteniei cu acest punct.

Articole similare

Close