ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. FC Bella Venezia trece la pas de ocupanta locului 13, Oxygen Club. Venezia se aproprie la doar 5 puncte de Hooligans!

Joi seara, Bella Venezia, locul 5 in clasamentul Ligii 1, a intalnit ocupanta locului 13, Oxygen Club. Foaia de joc a celor de la Bella Venezia, cu doar 6 oameni la teren, le dadea o oarecare speranta celor de la Oxygen, pentru a putea obtine punct sau de ce nu, puncte in aceasta confruntare.

Lucrurile nu au stat asa, iar baietii de la Bella Venezia au tinut sa rezolve partida inca din prima repriza. Deschiderea de scor a venit in minutul 5, prin Somodi Radu. Craciun George a majorat avantajul prin reusita din minutul 13. Scorul pauzei a fost stabilit de Manea Dorel, la sutul din minutul 18. Un sec 3-0 pentru Bella Venezia si se parea ca soarta partidei era deja decisa inca de la pauza.

Daca jucatorii de la Bella Venezia puteau da semne de o usoara oboseala, avand in vedere ca nu au avut nici o schimbare, Manea Dorel se pare ca este cel mai fresh jucator al formatiei in avantaj. Manea inscrie inca 4 goluri, pe langa cel din prima repriza, dupa o evolutie incantatoare a jucatorului de la Bella Venezia, omul meciului in acest duel. In minutele 28 si 29, Lincu Cristian inscrie doua goluri pentru Oxygen Club, putin pentru a putea spera la ceva din acest meci. Rezultatul final, 7-3 pentru Bella Venezia, in urma unei evolutii convingatoare a lui Manea Dorel si compania.

Articole similare

Close