Articole

Meciurile de luni, 07.12.2015, la Liga Prieteniei!

Astazi, la Liga Prieteniei, avem meciuri din Liga III Seria 1 si Liga a II a Seria 1, dupa cum urmeaza:

20:00F.C. PhoenixUnited Team (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – in Liga III Seria 1, F.C. Phoenix, lanterna rosie a acestei serii, intalneste formatia United Team, locul 8 in clasament. Pentru F.C. Phoenix este o posibilitate buna de a scoate punct sau puncte, dintr-un meci cu o echipa de o valoare apropiata. De altfel, nici o echipa din acest duel nu a cunoscut gustul victoriei pana in acest moment, partida din aceasta seara fiind o posibilitate excelenta pentru a obtine acest lucru.

20:50Road RunnersF.C. Petrachioaia (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Road Runners, formatia de pe locul 9 in Liga II Seria 1, intalneste asta seara o echipa buna a acestei serii, formatia de pe locul 6, F.C. Petrachioaia. Baietii de la F.C. Petrachioaia inca au sanse la primele locuri in aceasta serie, deoarece fata de liderul Viitorul Voluntari au 4 meciuri in minus si chiar daca sunt 15 puncte in minus, prin 4 victorii in aceste restante, se pot apropia la doar 3 puncte distanta. Acestia au a 3 a aparare din aceasta serie, in aceste conditii, baietii de la Road Runners nu vor avea multe spatii in aceasta seara.

21:40Lokomotiva GiulestiAC Militari (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – locul 13 in Liga II Seria 1, Lokomotiva Giulesti, are asta seara meci cu formatia de pe locul 5, AC Militari. Un test dificil pentru baietii de la Lokomotiva, impotriva unei formatii destul de bune ale Seriei 1 din Liga II, un test pe care vom vedea daca il pot trece cu brio. Cu toate ca primele 4 locuri par deja adjudecate de cele 4 formatii bune ale seriei, AC Militari lupta pana la capat pentru a prinde primele 3 locuri in aceasta editie de campionat.

22:30VetlifeWhiteland (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Cu toate ca este intr-o forma buna, Vetlife, formatia de pe locul 7 in Liga II Seria 1, are un meci extrem de greu, impotriva locului 3 in acest clasament al seriei, echipa Whiteland. Favorita certa in acest meci, porneste formatia Whiteland, insa de vazut daca forma buna a celor de la Vetlife o poate face sa incurce aceste calcule, un meci destul de interesant de urmarit in aceasta seara.

23:20F.C. GEIF.C. Arabs (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Un duel ce se anunta echilibrat, intre locul 11 in Liga II Seria 1, ocupat de F.C. GEI…..si locul 8, ocupat de formatia F.C. Arabs. Un mic plus credem noi pentru F.C. Arabs, o echipa experimentata a Ligii Prieteniei, o echipa destul de competitiva in orice duel jucat pana acum. De vazut cine rupe exhilibrul in aceasta seara, pe terenul din intrarea vrabiei nr.22, de la ora 23:20, ultimul meci al serii.

Articole similare

Close