ArticoleLiga 2

Liderul Ligii a II-a Seria 1 deschide săptămâna de fotbal în Liga Prieteniei! Vezi programul meciurilor de luni

Ziua de luni vine cu partide contând pentru etapa a doua din Liga a II-a Seria 1 a Zonei Sud. Seara de fotbal de pe terenul de la Dristor va fi deschisă de meciul liderului din campionat de după prima etapă.

De la ora 20:50, liderul FC Juve primește replica celor de la FC Sportul, formație care s-a impus în prima etapă cu 7-0 în fața celor de la Lokomotiva Giulești. Cum însă Lokomotiva a fost exclusă din campionat, rezultatul ei din manșa inaugurală a fost anulat, iar Sportul figurează în ierarhie fără meci disputat în acest sezon.

Urmează, de la ora 21.40, un duel din subsolul clasamentului, între două formații care s-au recunoscut înfrânte în prima etapă. Învinsă cu 6-3 de FC Tunari la debut, Atletico Berceni 2015 va da piept celor de la FC Colentina, formație înfrântă de FC Juve, scor 7-3, în prima etapă.

Ultimul meci al serii este programat să se joace de la ora 22.30. După ce a pierdut cu 7-4 disputa anterioară, cu PSG Pantelimon, FC Arabs va căuta primele puncte din acest sezon al Ligii Prieteniei în partida cu FC Tunari, câștigătoare în manșa inaugurală în fața celor de la Atletico Berceni, cu 7-3.

Articole similare

Close