Articole

Bizz Brasil și-a respectat blazonul și a trecut fără emoții de Rezervele în prima etapă din Liga I

Bizz Brasil, formație care a încheiat pe podium sezonul trecut al Ligii I, și-a respectat statutul de favorită în meciul pe care l-a jucat miercuri seară, pe terenul de la Antilopa, în compania celor de la FC Rezervele, echipă promovată la finalul sezonului trecut din Liga a II-a Seria 1.

Bizz Brasil a rezolvat încă din prima repriză problema câștigătoarei, intrând la cabine cu un avantaj de patru goluri, scor 5-1, pentru ca la finalul partidei tabela să arate 7-2.

În ciuda deznodământului, cei care au deschis scorul au fost cei de la Rezervele, în minutul 3, prin Crăciun Claudiu.

De cinci minute a avut nevoie Bizz Brasil pentru a egala, prin Busuioc Marius.

Dubla campioană a Ligii Prieteniei s-a dezlănțuit în a doua parte a reprizei, când Lalu Alexandru a semnat un hat-trick, în minutele 9, 10 și 18, în timp ce Drumaru Alexandru și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, în minutul 16.

La adăpostul avantajului de patru goluri, Bizz Brasil nu a mai forțat la reluare, decât după ce Rezervele au spart gheața și în a doua repriză, în minutul 31, prin același Claudiu Crăciun.

Lazăr Florin a reușit în minutele 33 și 34 o „dublă” care a stabilit scorul final la 7-2, o victorie facilă pentru Bizz Brasil, care se anunță și în acest sezon una dintre candidatele cu șanse reale în lupta pentru titlu.

Articole similare

Close