ArticoleLiga 1

Schimbare de lider în Liga I! Liverpool o zdrobește pe Ambianța București și urcă pe primul loc

Liga I are un nou lider începând de marți seară, după ce Liverpool Team a dat de pământ cu Ambianța București și, profitând de înfrângerea suferită de Sălaj Boys în disputa cu Whiteland, a urcat pe prima poziție a clasamentului.

Doar câteva minute au reușit cei de la Ambianța București să țină pasul cu adversarii de pe arena din Dristor, după care „Cormoranii” s-au dezlănțuit și au făcut legea pe teren, impunându-se cu un scor fluviu, 13-1 (5-1 la pauză).

După o scurtă perioadă de tatonare, Gheorghe Laurențiu a deschis scorul pentru Liverpool Team în minutul 4, însă băieții de la Ambianța au vrut să arate că își vor vinde scump pielea și au egalat imediat, prin Șușnea Marius.

Revenirea Ambianței București s-a dovedit însă a fi doar un foc de paie, pentru că, după primirea golului, Liverpool Team a dezlănțuit un adevărat asediu la poarta adversă, marcând de patru ori până la pauză și de încă opt ori în repriza a doua, fără să mai primească vreun gol.

Gheorghe Laurențiu a mai înscris de trei ori pentru „Cormorani”, alături de Manofu George (4), Bratu Iulian (2), Jitaru Cristian (2) și Alexandru Mihai.

Grație acestui succes cu 13-1, Liverpool Team acumulează 12 puncte după patru etape disputate și urcă pe primul loc al clasamentului Ligii I, având un golaveraj impresionant, +22.

De partea cealaltă, Ambianța București rămâne fără punct câștigat în acest sezon și ocupă ultimul loc în Liga I.

Articole similare

Close