Articole

Meciurile de astazi, 16.11.2015! Oare isi continua Liverpool Team sirul de victorii si dupa partida cu F.C. Nemo? Cei de la VHM vor prelua sefia clasamentului in Liga II Seria 1? Intrebari ce isi vor cunoaste raspunsurile asta seara doar la Liga Prieteniei!

Liga II Seria 119:00West BoysNew Boys (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – ”Baietii din vest” ocupa locul 10 in clasament inaintea duelului din aceasta seara cu ocupanta locului 12, echipa New Boys. West Boys vine dupa victoria cu 7-3 in fatza celor de la Tigers Mihailesti in timp ce adversarii lor vin dupa infrangerea cu 5-2 in detrimentul celor de la VHM.

20:50VHMOld Boys (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Echipa de pe locul 3, VHM, are asta seara sansa sa preia sefia clasamentului daca invinge echipa Old Boys, locul 17 in clasamentul ligii secunde, un meci destul de usor se anunta pentru ei.

22:30F.C. GEIF.C. Rezervele (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Locul 13, F.C. GEI, intalneste astazi echipa de pe locul 16, F.C. Rezervele. Echipa F.C. Rezervele are astazi sansa sa o egaleze la puncte pe adversara ei din aceasta partida daca vor castiga acest duel.

Liga II Seria 223:20Liverpool TeamF.C. Nemo (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Liverpool Team este echipa ce a mers ceas pana acum in aceasta serie, cu 5 victorii din tot atatea partide disputate iar astazi vor sa isi continue acest sir, intr-un duel cu ocupanta locului 12, F.C. Nemo.

Liga III Seria 120:00Atletico BerceniF.C. Minerul Motru (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Atletico Berceni ocupa locul 3 in aceasta serie, la egalitate de puncte cu liderul F.C. Lopatarii. Asta seara are un meci destul de greu cu o formatie buna, F.C. Minerul Motru, echipa cu o victorie si un egal din primele doua partide disputate la Liga Prieteniei, locul 5 pentru ei.

Articole similare

1 thought on “Meciurile de astazi, 16.11.2015! Oare isi continua Liverpool Team sirul de victorii si dupa partida cu F.C. Nemo? Cei de la VHM vor prelua sefia clasamentului in Liga II Seria 1? Intrebari ce isi vor cunoaste raspunsurile asta seara doar la Liga Prieteniei!”

Close