ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Play-off Liga I Sud: B&B a învins-o pe Ambianța Steaua și a urcat în fotoliul de lider! Liverpool și Sălaj Boys au remizat într-un festival al golurilor

Play-off-ul Ligii I Sud ne-a adus miercuri seara, pe terenul de la Vrabiei, ultimele două jocuri ale etapei cu numărul 4.

În prima partidă a serii din play-off, Liverpool Team și Sălaj Boys, două echipe ieșite din calculele luptei pentru titlu, au fost protagonistele unui duel extrem de spectaculos, în care și-au împărțit perioadele bune și în care s-au marcat nu mai puțin de 12 goluri.

„Cormoranii” au început mai bine partida, au condus cu 4-2 la pauză, însă băieții din Sălaj au revenit pe final și au izbutit să smulgă un punct din acest meci, încheiat cu scorul de 6-6.

Rotaru Silviu și Movileanu Ionuț au semnat câte o dublă pentru Liverpool Team, pentru care au mai punctat Pană Mădălin și portarul Bratu George, care și-a învins omologul din poarta adversă cu o ghiulea expediată de la centrul terenului în urma unui corner.

De partea cealaltă, pentru Sălaj Boys au marcat Gheorghe Laurențiu (3), Ionica Cosmin și Ciobanu Iulian.

În urma acestui rezultat, cu o etapă înainte de finalul campionatului, Liverpool Team ocupă poziția a patra a play-off-ului Ligii I Sud, cu 20 de puncte, în timp ce Sălaj Boys este pe 5, cu 15 puncte.

În jocul care a încheiat penultima etapă, B&B avea nevoie de victorie în partida cu ultima clasată Ambianța Steaua pentru a urca în fotoliul de lider, însă nu a avut o misiune deloc ușoară.

Runda inaugurală a fost una strânsă, încheiată nedecis, scor 3-3, însă B&B s-a dezlănțuit la reluare și s-a impus în final cu 7-3, grație reușitelor semnate de Ungureanu Petrică (2), Vincene Toma (2), Dinu Viorel, Simion Doru și Mateescu Cristian.

De partea cealaltă, golurile prin care Ambianța Steaua a sperat în primul mitan că poate obține ceva din această partidă au fost marcate de Stanciu Constantin, Stanciu Traian și Drăgan Fabian.

În urma acestui succes, B&B face 26 de puncte și este pe primul loc înaintea ultimei runde, când o va întâlni pe ocupanta poziției a treia, ATVROM, care are 25 de puncte.

Tot în ultima etapă, campioana în exercițiu a Ligii I Sud, care ocupă poziția secundă a ierarhiei, cu 25 de puncte, o va întâlni pe Sălaj Boys.

Vezi aici clasamentul play-off-ului Ligii I Sud cu o etapă înainte de finalul campionatului

Articole similare

Close