Articole

Progresul 1944 la prima victorie la Liga Prieteniei in Liga II Seria 2, 5-3 impotriva celor de la Ambianta Steaua, dupa ce au fost condusi cu 1-3 in minutul 24!

Progresul 1944 era la al doilea meci la Liga Prieteniei, in primul a suferit o infrangere cu 7-6 iar acum incerca sa revina intr-un duel greu, impotriva echipei de pe locul 4, Ambianta Steaua.

Stefan Nicusor deschide scorul pentru Ambianta Steaua in minutul 2, dar replica Progresului vine destul de repede, in minutul 9 prin golul lui Stoian Dani. 1-1 si deja asistam la un joc pe contre intre doua echipe in pofta de joc. Ambianta Steaua intra in avantaj in minutul 13 iar jocul lor defensiv bun le permite sa intre la cabine cu acelasi scor afisat la golul lui Stanciu Constantin. Cand in a doua repriza, Stefan Nicusor marca golul de 3-1 se credea ca Ambianta Steaua nu poate pierde toate punctele puse in joc dupa evolutia de pana la acel minut 24 dar cei de la Progresul se regrupeaza si incep sa lege jocul foarte bine. In minutul 26 Oancea Robert da semnalul de revenire prin golul de 2-3 iar in minutul 30 Erimia Andrei egaleaza la 3-3. Acelasi jucator intoarce scorul un minut mai tarziu si Progresul conducea cu 4-3 dupa ce in minutul 24 era condusa cu 3-1. La ultima faza a meciului, Loghin Sorin inchide tabela la 5-3 iar echipa Progresul 1944 inregistreaza prima victorie la Liga Prieteniei.

Articole similare

Close