Articole

Progresul 1944 urca usor usor in clasamentul Ligii a II a Seria 2, victorie aseara in meciul cu Inter Bragadiru, scor 8-2!

In Liga II Seria 2 am avut aseara un duel intre locul 5 ocupat de Inter Bragadiru si locul 17 ocupat de Progresul 1944. Inter Bragadiru a fost pana nu demult liderul Seriei 2, aseara avand ocazia sa o egaleze la puncte pe Metalplast, echipa de pe primul loc, chiar daca apoi vor avea doua meciuri in plus fatza de ei. Meciul cu Progresul 1944 insa, nu avea sa fie deloc unul usor, locul 17 ocupat de echipa adversa fiind unul nerealist, ei avand doar doua meciuri disputate la Liga Prieteniei in campionat, incheiate cu o victorie si o infrangere.

Asistam la o prima repriza dominata in totalitate de baietii de la Progresul 1944, echipa ce se pare ca isi gaseste usor usor o formula buna, prin care spera sa urce in clasament cat mai sus. Scorul este deschis de Progresul in minutul 5 de Curt, mijlocasul echipei. Coman Razvan majoreaza avantajul echipei pe tabela, in minutul 13 iar in minutul 19, golul marcat de Carlig Mihai, incheie prima repriza cu scorul de 3-0 in favoarea Progresului. In actul secund Inter Bragadiru incearca o revenire prin golul din minutul 22 al lui Dumitrache Claudiu dar acest lucru pare imposibil atunci cand Progresul marcheaza golul 4 prin Irimia Andrei, gol venit in minutul 24. 4-1 si baietii de la Progresul se simt excelent pe teren, fazele ofensive curg cu repeziciune iar golurile nu intarzie sa apara. Radu Eduard duce scorul la 5-1 in minutul 28, 6-1 se face in minutul 30 prin dubla lui Coman Razvan iar Radu Eduard si Carlig Mihai majoreaza avantajul Progresului la 8-1 in minutele 33 si 38. Cenuse Mihai nu mai poate decat sa reduca din diferenta prin golul din ultima faza a meciului, minutul 40 iar victoria este concludenta pentru Progresul 1944, 3 puncte pentru ei din acest duel.

 

Articole similare

Close