ArticoleLiga 1

Real București a defilat în partida cu Ambianța Steaua și a reușit a doua victorie din acest sezon

Real București nu a avut prea mari probleme în a se impune miercuri seară în fața codașei Ambianța Steaua și a obținut astfel al doilea succes din cele patru etape disputate în acest sezon de Liga I.

După o primă repriză echilibrată, pe care și-a adjudecat-o cu 2-1, Real București s-a impus în disputa de pe terenul din Dristor cu 5-2.

Băieții de la Real București au intrat pe teren în meciul cu Ambianța Steaua deciși să obțină cele trei puncte și au deschis rapid scorul, în minutul 4, prin Checiu Cătălin, pentru ca șapte minute mai târziu Voinea Andrei să ducă scorul la 2-0.

Ambianța Steaua a dat semne de revenire în minutul 13, când Stanciu Traian a redus din diferență și a stabilit scorul pauzei.

Real a dominat și partea secundă, când a mai punctat de trei ori, prin Săndulescu Marian, care a reușit o „dublă” în această repriză, și același Checiu Cătălin, care și-a completat „dubla” cu golul din minutul 35.

Astfel, reușita din minutul 34 a lui Zamfir Marian pentru Ambianța nu a mai făcut decât să reducă din proporțiile scorului, Real București izbutind să se impună cu 5-2.

În urma acestui succes, Real București acumulează 6 puncte și urcă pe poziția a 10-a în clasamentul Ligii I, în timp ce Ambianța Steaua rămâne fără punct și este pe penultimul loc al ierarhiei.

Articole similare

Close