Articole

Liverpool Team II a pierdut la limită meciul de debut în Liga Prieteniei cu Arcca United, liderul Ligii a III-a Seria 4

Liverpool Team II a debutat cu stângul în Liga a III-a Seria 4, fiind învinsă luni seara cu 4-3 de Arcca United, care ajunge la al doliea succes consecutiv din tot atâtea meciuri disputate și conduce clasamentul.

Liverpool Team II a început ezitant partida jucată pe terenul de la Vrabiei, iar Trocan Răzvan a deschis scorul în minutul 3 pentru Arcca.

Adam Adrian a egalat în minutul 7 pentru echipa secundă a „Cormoranilor”, dar scorul pauzei a fost 2-1 pentru Arcca United, grație golului marcat cu un minut înainte de finalul primei reprize de Bucătaru Eduard.

Arcca a început mai bine și repriza secundă, Trocan Răzvan reușind „dubla” la două minute după reluare.

Liverpool Team nu a dezarmat însă și a redus din diferență prin Marcel Marin, în minutul 25, dar Dumitru Eduard a refăcut diferența de două goluri în minutul 34, când a înscris pentru 4-2.

Dumitru Emil a marcat pentru 4-3 cu un minut înainte de final, dar ultimele eforturi ale băieților de la Liverpool de a egala au fost în zadar, astfel că Arcca United s-a impus cu 4-3, la capătul unui meci frumos și promițător în perspectiva următoarelor partide ale celor două echipe.

 

Articole similare

Close