Articole

Victorie clara, 7-1, in probabil meciul Ligii a III a Seria 1, pentru F.C. Juve, impotriva formatiei F.C. Lopatarii!

In Liga III Seria 1, am avut un duel extrem de interesant aseara, intre F.C. Lopatarii, echipa ce avea 5 victorii din tot atatea meciuri disputate la Liga Prieteniei….si formatia F.C. Juve, echipa cu 3 victorii din 3 meciuri. Dupa parerea noastra aceste doua echipe sunt echipele cu cele mai mari sanse la promovarea in Liga a II a, drept pentru care aveam in fata un duel tare intre cele doua formatii.

F.C. Juve da dovada ca este o echipa extrem de buna, facand o repriza excelenta, scorul fiind deschis de ei prin Comanescu Cornel in minutul 10. O cunostinta mai veche a Ligii Prieteniei, un jucator de senzatie, Pivniceru Razvan, marcheaza golul de 2-0 in minutul 12, iar prima repriza se incheie cu golul lui Costache Marius in minutul 19, golul de 3-0 pentru F.C. Juve.

Formatia F.C. Lopatarii nu a avut leac la evolutia excelenta a adversarilor, iar in minutul 23 primesc golul de 4-0, venit de la Costache Marius. Pivniceru continua evolutia buna a baietilor de la Juve si concretizeaza o noua faza de atac in minutul 26, astfel ducand scorul la un categoric 5-0 in minutul 26. Golul de onoare al celor de la F.C. Lopatarii vine in minutul 31, din partea jucatorului lor, Vasilescu Ionut. Partida se incheie cu golurile celor de la Juve, inca doua, in minutele 35 si 37, reusite semnate Costache Marius respectiv Rusu Razvan. De notat hattrick-ul lui Costache Marius, jucator cu o evolutie buna in acest meci.

Victorie mare pentru F.C. Juve, scor 7-1, posibil in cel mai important meci al seriei pentru ei, drumul spre promovare fiind destul de liber de aici incolo spunem noi. F.C. Lopatarii sufera prima infrangere in 6 partide, dar acest lucru nu cred ca le strica moralul, ei fiind o echipa buna a Ligii a III a.

Articole similare

Close