ArticoleLiga 1

Căpitanul „lanternei roșii” a Ligii I a făcut haz de necaz după eșecul cu Bizz Brasil: „Soția nu mă întreabă dacă am câștigat, ci cu cât am pierdut”

Marius, căpitanul Ambianței București, a făcut haz de necaz după o nouă înfrângere la scor suferită de echipa sa, de data aceasta în fața celor de la Bizz Brasil, cu 14-3.

În interviul acordat după meci, căpitanul „lanternei roșii” a Ligii I Sud, cu doar un punct câștigat în nouă etape, a povestit că, după meciuri, soția sa a ajuns să nu îl mai întrebe care a fost rezultatul final, ci cu cât a pierdut.

„Am jucat cu o echipă bună, chiar nu mă așteptam să fie așa de bună. Au jucat bine, au pasat mult. Asta e! Ei sunt pe primul loc, noi suntem pe ultimul loc, s-a văzut diferența de valoare. La ei e, cred, al doilea an de când joacă împreună, noi suntem la început. Sperăm ca pe viitor să luăm și noi primele puncte, dar acum asta e, am jucat cam prost.

Jucăm de plăcere, venim să ne distrăm, asta e! Sperăm să nu retrogradăm, dar să vedem… Suntem acolo”, a comentat Marius pe seama înfrângerii suferite în fața celor de la Bizz Brasil.

„Mă sună soția, că a văzut meciul live. (…) S-a învățat. De fiecare dată când ajung acasă, mă întreabă: ‘Cu cât ați mai pierdut?’ Nu mă întreabă dacă am câștigat, ci la ce diferență de scor am luat bătaie”, a continuat el, în momentul în care, în timpul interviului, a fost sunat de soția sa.

În final, Marius i-a făcut chiar o promisiune partenerei sale de viață:

„Iubita, promit că la meciul următor facem tot posibilul să câștigăm și să vin și eu bucuros acasă și cu primele puncte”

Iată interviul integral acordat de Marius, de la Ambianța București (începând cu minutul 3):

Articole similare

Close