Articole

Hooligans castiga cele 3 puncte puse in joc, intr-un duel de Liga I de maxim interes cu F.C Gasca!

Un meci ce se anunta unul de foc in Liga I intre Hooligans si FC Gasca, doua echipe patimase, cu forta de joc, doua echipe cu reale valori individuale. Se pare insa ca Hooligans este echipa mult mai legata, cu o forta de grup extraordinara, cum se poate altfel, atunci cand il ai in teren pe Sfelea Mihai, un jucator cu o determinate fantastica. Faptul ca il aveau prezent la acest meci pe Albu Alexandru, cel mai valoros jucator al lor, cu toate ca la ei vorbim despre o echipa legata, le oferea o incredere si mai mare celor de la Hooligans. De partea cealalta, calitatea lui Cosmin Ionica, atacantul celor de la F.C Gasca plus tehnica lui Dima Eugen dar nu in ultimul rand calitatile de marcator ale lui Ionescu Florin fac din aceasta echipa o echipa de temut pentru majoritatea adversarilor din Liga I.

Prima repriza a fost una de lupta, cum de altfel ne si asteptam, dueluri destul de tari si decise la minge, orgolii ce fac din acest meci probabil cel mai interesant meci al etapei. Chircalan de la Hooligans si Ionescu de la F.C Gasca marcheaza fiecare cate un gol pentru un 1-1 pana in minutul 17 al partidei. Scorul se indrepta catre un egal in primul act dar calitatea lui Albu Alexandru isi spune cuvantul, daca mai era cineva care nu stia acest lucru, desi ne indoim. Minutele 18 si 19 aduc doua goluri in dreptul jucatorului celor de la Hooligans si avantajul de doua goluri se dovedea hotarator pentru moralul lor in restul partidei.

De ce am spus ca avantajul de doua goluri se dovedeste unul hotarator in acest meci?….pentru ca aici are de lucrat F.C Gasca, la forta grupului…tensiunile din cadrul echipei, atunci cand sunt condusi le face meciul si mai greu decat era pana la acel moment. Urmarind meciul cu F.C Padurarii D.T am observat ca daca se termina 6-3 sau 7-3 pentru Gasca nu se supara nimeni insa tensiunile si graba lor de atunci au adus doar un egal. Revenind la aceasta partida, repriza a doua debuteaza cu un nou gol rapid marcat de Hooligans, reusita semnata Constantin, scorul capatand proportii….4-1. Liman incearca sa o aduca pe Gasca pe linia de plutire in minutul 30 printr-un gol, dar se vedea ca acest lucru nu este posibil si ca Hooligans este tot la carma jocului. Albu Alexandru arata calitate si marcheaza inca doua goluri, 4 reusite in dreptul lui in acest meci, ultimele doua in minutele 34 si 35. Un 6-2 ce le da linistea in joc celor de la Hooligans iar pe fondul acesta reusesc sa mai marcheze odata prin Iacob in minutul 36. Nu au lipsit tensiunile de la aceasta partida in care s-au aratat nu mai putin de 4 cartonase galbene, 3 in dreptul echipei F.C Gasca si unul pentru Hooligans intr-un meci incheiat cu scorul de 7-2 pentru ”huligani”!

Articole similare

Close