ArticoleLiga 1

Real București a reușit o victorie colosală cu AC Militari, ce ar putea să o salveze de la retrogradare

Real București și AC Militari s-au duelat miercuri seara, pe terenul de la Antilopa, într-o partidă din cadrul etapei a 16-a, penultima, din Liga I a Zonei Sud.

Aflată în mare nevoie de puncte pentru a se salva de la retrogradare, Real București a intrat în teren mult mai decisă și mai dornică să se impună, în fața unei echipe AC Militari scăpate de griji pe final de sezon.

Iar rezultatul situațiilor în care se aflau cele două formații înaintea duelului direct s-a văzut pe tabela de marcaj.

După o primă repriză echilibrată, adjudecată la limită de cei de la Real București, cu 1-0, aceștia au reușit o parte secundă de senzație, în care au marcat de cinci ori, fără să primească gol, și s-au impus în final cu un categoric 6-0.

Matei Lucian și Popescu Robert, cu câte o dublă, alături de Bostan Marius și Bostan Cristinel, au marcat golurile care i-au adus lui Real București trei puncte uriașe în economia luptei pentru salvarea de la retrogradare.

În acest moment, cu o etapă înainte de finalul campionatului, Real București este pe locul 16, primul deasupra pozițiilor retrogradabile, la egalitate de puncte, 12, cu echipa de pe locul 17, urmând ca în ultima etapă să se decidă cele două formații care vor cădea în Liga Secundă.

De partea cealaltă, AC Militari a rămas cu 19 puncte și ocupă poziția a noua a clasamentului Ligii I Sud.

Articole similare

Close