Articole

Atletico Berceni se impune in duelul cu F.C. Baghdad din Liga III Seria 1, victorie cu 5-4 intr-un meci cu rasturnari de situatie si suspans!

In Seria 1 din Liga a III a Atletico Berceni a intalnit echipa F.C. Baghdad, doua echipe debutante la Liga Prieteniei. Am avut un meci strans intre doua echipe destul de organizate avand in vedere ca este abia primul lor meci la aceasta competite. Primele 10 minute au fost de tatonare, cu Atletico Berceni insistand in ofensiva, acest lucru fiind rasplatit in minutul 11, atunci cand Ioana Dragos reuseste sa inscrie in poarta celor de la F.C. Baghdad. Avantajul pe tabela nu a durat decat pana in minutul 13, egalitatea fiind restabilita de Samer de la F.C. Baghdad. Trifu o aduce pe Atletico Berceni in avantaj, 2-1 in minutul 14, acesta avand sa fie si scorul pauzei.

Dupa o repriza asa stransa, toata lumea era curioasa sa vada deznodamantul acestei confruntari, unde orice se putea intampla. Abdul Kaber egaleaza pentru F.C. Baghdad in minutul 25 si inceputul actului secund le apartine acestora, fiind vizibil ca au iesit montati de la cabine. F.C. Baghdad intra in avantaj pentru prima data in minutul 28 prin reusita lui Samer Aldonini dar in minutul 31 Atletico Berceni egaleaza prin golul lui Ioana Dragos, jucator ajuns la doua reusite in aceasta partida. Se parea ca victoria celor de la Baghdad nu putea sa le scape printre degete, atunci cand Samer Aldonini, in minutul 36, realizeaza hattrick-ul, scorul fiind 4-3 in favoarea echipei sale. Senzational insa, in minutele 17 si 19, Banu Petrica iese la rampa pentru Atletico Berceni si intoarce rezultatul partidei in favoarea lor. Victorie pentru baietii din Berceni intr-un meci foarte spectaculos cu rasturnari de rezultat, meci ce ii lasa pe cei de la F.C. Baghdad cu un regret ca puteau scoate mai mult din aceasta partida in care au condus cu 4 minute inainte de final.

Articole similare

Close