ArticoleLiga 1

Ambianța Steaua a obținut cu Sălaj Boys o victorie care îi asigură în mare măsură clasarea în prima jumătate a Ligii I Sud la finalul sezonului

Ambianța Steaua și Sălaj Boys s-au întâlnit marți seara, pe terenul din complexul „Ghencea”, într-o partidă din cadrul ultimei etape a Ligii I din Zona Sud.

După o primă repriză echilibrată, încheiată cu scorul de 1-1, băieții de la Ambianța Steaua au gestionat mai bine partea secundă, pe care și-au adjudecat-o cu 4-2, pentru o victorie finală cu scorul de 5-3.

Teogas Dan (2), Stanciu Constantin, Stanciu Traian, și Bratu Andrei au marcat golurile care i-au adus Ambianței toate cele trei puncte puse în joc, în timp ce pentru băieții din Sălaj au punctat Leca Iulian, Ciobanu Iulian și Dobra Marian.

Cele două combatante din acest duel mai au de disputat câte o restanță în acest campionat.

Înainte de ultimele partide pe care le mai au de jucat, Sălaj Boys și Ambianța Steaua sunt destul de aproape una de cealaltă în ierarhia Ligii I Sud.

După un început bun de campionat, în care a dat semne că poate lupta pentru locurile de Superligă, Sălaj Boys are un final destul de modest de campionat și va termina această ediție a Ligii I Sud pe locul 6, indiferent de ce se va mai întâmpla în ultimele jocuri, grație celor 26 de puncte acumulate.

De partea cealaltă, după un început dezastruos de campionat, Ambianța Steaua are 21 de puncte, ocupă poziția a opta în acest moment și are mai șanse să încheie sezonul în prima jumătate a clasamentului Ligii I Sud.

Articole similare

Close