ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Play-out Liga I Sud: Fair Play și Chipita Stars se impun la scor și domină clasamentul

Play-out-ul Ligii I Sud ne-a adus miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, două partide în care au fost implicate cele 3 formații clasate pe podiumul clasamentului după prima etapă.

În primul joc al serii din play-out-ul Ligii I Sud, Chipita Stars a primit replica celor de la Real Rapid București, care nu au reușit însă să facă față ritmului de joc impus de adversari.

Chipita Stars a intrat în teren hotărâtă să obțină toate cele 3 puncte puse în joc, iar acest lucru s-a văzut din plin pe tabelă: a condus cu 2-0 la pauză și s-a impus în final cu 7-2.

Nițu Ciprian și Rupedeal Alexandru, cu câte o dublă, au fost principalele guri de tun ale învingătorilor, pentru care au mai marcat Vlad Daniel și Hagea Daniel, în vreme ce reușitele de onoare ale învinșilor au fost semnate de Nica Geani.

În urma acestui rezultat, Chipita Stars acumulează 14 puncte și se află pe poziția secundă a clasamentului, în vreme ce Real Rapid București este pe locul 7, cu 5 puncte.

În celălalt meci al serii din play-out-ul Ligii I Sud, s-au duelat liderul Fair Play și ocupanta poziției a treia, FC OSLM.

Prima repriză a fost una echilibrată, pe care FC OSLM a izbutit să și-o adjudece la limită, cu 2-1, însă băieții de la Fair Play s-au dezlănțuit în partea secundă și s-au impus în final cu un categoric 8-3.

Tudor Silviu a fost vioara întâi din ofensiva liderului, pentru care au mai punctat Cazan Cristian (2), Gheorghe Mădălin (2) și Rotaru Bogdan.

De partea cealaltă, Savu Marius, Desrobitu Răzvan și Bernard Ionuț au înscris golurile prin care FC OSLM a contribut din plin la spectacolul din acest meci.

În urma acestui rezultat, Fair Play acumulează 15 puncte și ocupă fotoliul de lider al play-out-ului Ligii I Sud, în timp ce FC OSLM rămâne pe 3, cu 11 puncte.

Articole similare

Close