ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OFF. Diham Boys egalează la puncte Armata Salvării, după prima victorie în Play-Off! George Miță, omul decisiv pentru gazde!

În etapa cu numărul 4 din Play-Off, FC Diham Boys, locul 6, a întâlnit vecina de clasament, locul 5, Armata Salvării. Echipele erau despărțite doar de 3 puncte, însă la golaveraj, Armata Salvării stătea mult mai bine, – 5 în comparație cu – 15 dobândit de gazdele din acest joc.

Încă din debutul partidei, Armata Salvării a avut o ocazie mare de a înscrie, însă portarul gazdelor a fost la post. O ocazie identică a avut și Diham Boys, însă de data aceasta executia a fost slabă, iar portarul oaspeților a putut respinge. După cele două ocazii din debutul partidei, ambele echipe au așezat apărările mai bine, iar spațiile au fost din ce în ce mai puține. Portarul celor de la Diham Boys a fost remarcatul primei reprize, cu intervenții excelente, venite în situații 1 la 1 cu atacantul advers. Un scor echitabil la pauză, 0-0, deși lipsa golurilor nu a reflectat jocul din teren, o repriză în care ambele echipe puteau deschide scorul, însă portarii au fost într-o formă destul de bună în prima jumătate a duelului.

Repriza secundă a fost o repriză plăcuta ochiului, cu un joc pe contre ce a mărit doza de spectacol. Armata Salvării a avut ghinion în debutul actului secund, în timp ce Diham Boys a fost mai inspirată și a înscris în minutul 23, prin Daniel Curăvale.  Avantajul nu a ținut mult, pentru că în minutul 27, Cojocaru Adrian a restabilit egalitatea pe tabela. Daniel Curăvale a fost omul cu golul pentru Diham Boys, dubla acestuia ducând scorul la 2-1, în minutul 29. Armata Salvării a reușit să egaleze pentru a doua oară în acest joc, de data aceasta prin Târnoveanu Costel în minutul 31. Pe o fază de atac construită cu grijă de Diham Boys, pornită de la Bogdan Floarea și finalizată de numărul 9, George Miță, gazdele au înscris cel mai important gol al partidei, reușita ce le-a adus toate cele 3 puncte puse în joc.

Victorie pentru Diham Boys, prima din acest Play-Off al campionatului, însă una importantă împotriva echipei pe care acum a reușit să o egaleze la puncte.

 

Articole similare

Close