Articole

Victorie pentru Lokomotiva Giulesti impotriva celor de la Tigers Mihailesti, scor 4-2, intr-un meci de Liga II Seria 1!

Tigers Mihailesti nu o ducea prea bine in Liga II Seria 1, locul 19 ocupat de ei inainte de aceasta confruntare, cu o victorie si 8 infrangeri din 9 partide disputate, in timp ce adversara lor din acest meci, Lokomotiva Giulesti, ocupa locul 15 cu 2 victorii si 5 infrangeri din 7 meciuri disputate.

In minutul 9 al primei reprize, echipa care deschide scorul este Tigers Mihailesti, prin jucatorul lor, Ionita Alexandru. Avantajul acestora pe tabela nu avea sa dureze decat un minut, pentru ca in minutul 10, Draghici Robert egaleaza pentru Lokomotiva Giulesti si primele 10 minute ale partidei gasesc echipele la egalitate 1-1 pe tabela. In minutul 18 cei de la Lokomotiva intra in avantaj prin golul lui Postinaru Laurentiu, urmat de golul din ultimul minut al primului act, marcat de Razvan Galan. Avantaj de doua goluri pentru baietii de la Lokomotiva Giulesti la pauza, scor 3-1.

In repriza secunda Tigers Mihailesti reduce din diferenta in minutul 28 prin golul marcat de Minoiu Stefan. Lokomotiva Giulesti isi reia faza ofensiva, avizata de apropierea adversarului si inscrie golul de 4-2 in minutul 32 prin Postinaru Laurentiu, jucator ajuns la doua reusite in acest meci. In minutul 37, doi jucatori vad cartonasul rosu, cate unul de la ambele formatii, Dobrin Florin de la Tigers Mihailesti respectiv Sandescu Razvan de la Lokomotiva Giulesti. Victorie pentru Lokomotiva Giulesti in aceasta confruntare, 3 puncte castigate de ei si prin aceste puncte urca pe locul 12 in clasament.

Articole similare

Close