ArticoleCupa Ligii

Tragerea la sorți ne-a adus un șoc în semifinalele Cupei Ligii! Derby-ul pentru titlul de campioană a Ligii Prieteniei se repetă în dublă manșă

Marți seara a avut loc tragerea la sorți a semifinalelor din Cupa Ligii, cele patru nume de echipe introduse în urnă fiind Liverpool Team, Bizz Brasil, FC Berceni și AC Militari, toate patru echipe din Liga I a Zonei Sud.

Sorții au făcut ca derby-ul pentru titlul de campioană a Ligii Prieteniei să se repete, în dublă manșă, în semifinalele Cupei Ligii. Astfel, Bizz Brasil și Liverpool Team, cele mai bune echipe ale sezonului aflat în desfășurare, se vor duela pentru accederea în ultimul act al competiției.

Bizz Brasil s-a încoronat în acest sezon pentru a treia oară regină a Ligii Prieteniei, după ce a învins-o în finala campionatului tocmai pe Liverpool Team, cu 3-2, și a încheiat Liga I Sud cu 17 victorii din tot atâtea partide disputate.

Liverpool Team a promovat sezonul trecut din Liga a II-a, este deținătoarea Cupei Ligii și va încheia campionatul pe locul secund al ierarhiei, având înainte de ultima etapă 15 victorii și un eșec, cel suferit în fața lui Bizz Brasil.

În cea de-a doua semifinală, care, cel puțin conform calculelor hârtiei, se anunță mai dezechilibrată, se vor duela FC Berceni și AC Militari.

FC Berceni a reușit ediția trecută un sezon foarte bun, în care a ieșit campioană a Ligii Prieteniei și a jucat finala Cupei, pentru ca în deschiderea actualului campionat să-și adjudece Supercupa Ligii Prieteniei.

În această ediție a Ligii I Sud, băieții de la FC Berceni nu au reușit să repete întocmai prestațiile din sezonul trecut și, cu o etapă înainte de finalul campionatului, ocupă ultima treaptă a podiumului, însă, chiar și în aceste condiții, sunt favoriți la calificarea în ultimul act al Cupei Ligii.

În fine, out-siderul semifinalelor Cupei Ligii este AC Militari, echipă care a acces în careul de ași al competiției din postura de cel mai bun loc 2 al grupelor superioare, devansându-le în această ierarhie pe Liverpool Team II, care s-a clasat pe locul secund în Grupa B1, și pe PSG Pantelimon, care a terminat pe poziția a doua Grupa C1.

Cu o etapă înainte de finalul campionatului, AC Militari ocupă locul 10 în clasamentul Ligii I Sud, însă, în ciuda acestui aspect, speră să dea lovitura în Cupa Ligii și să se califice pentru meciul care se va disputa cu trofeul pe masă.

Articole similare

Close